Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Utan" by Mikaela Sonck ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Utan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Utan
  • Author : Mikaela Sonck
  • Release Date : January 31, 2011
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 894 KB

Description

KlĂ€mtar den biologiska klockan för dig? KlĂ€mtar den för alla? Allt flera lever utan barn. ÄndĂ„ Ă€r dagens ideologi mamma, pappa, barn - familjismen som Monika Fagerholm kallar den i den hĂ€r antologin om att leva utan barn, oberoende av varför det har blivit sĂ„. Har barnlöshet blivit ett kĂ€nsligt Ă€mne, ett som inte Ă€r rumsrent för att alla blir sĂ„ besvĂ€rade?

HÀr finns de som funderat ut namn pÄ de tilltÀnkta barnen som aldrig kom - och de som aldrig kÀnt av nÄgon mammadrift. HÀr finns de som pÄ alla möjliga sÀtt försöker fÄ barn och de som gör allt för att inte av misstag fÄ barn. HÀr finns de som sörjer och rasar över sin situation och de som har försonats med den. HÀr finns det frivilliga och de ofrivilliga. HÀr finns de som fÄtt ompröva vem de Àr och vad de vill göra i livet. HÀr finns berÀttelser om adoption, provrörsbefruktning, abort, fosterbarn, andras barn. Barn kan vara sÄ hett efterlÀngtade att pappret brÀnns - och de kan vÀljas bort utan sidoblickar.


I boken medverkar Monika Fagerholm, Annvi Gardberg, Harriet Jossfolk- Furu, Sanna Karlsson, Lotta Moring, Susanne Ringell, Micaela Röman, Ann Sandqvist, Mikaela Sonck, Yrsa Stenius, Susanna Sucksdorff och Janna Thorström.


PDF Ebook Download "Utan" Online ePub Kindle